גסטרואנטרולוג במרכז לבעיית צלייאק ורגישות למזונות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

16/08/2009 | 21:24 | מאת: לי

שלום לכולם האם תוכלו להמליץ לי על גסטרואנטרולוג מבוגרים טוב, אחד שיקדיש זמן והתיחסות ואפשר לשוחח איתו לברר את הבעיה כמו שצריך? הבעיה שידועה כרגע היא צליאק שהתגלה בגיל 36 וכנראה רגישות לביצים וחלב אוסטאופורוזיס ורזון קיצוני. צריך רופא שיעשה בירור יסודי ולצערי נראה לי שהכוון צריך להיות ברפואה הפרטית. תודה מראש!

17/08/2009 | 11:18 | מאת:

היי לי אני יכולה רק להמליץ לך על הרופא שלי, ד"ר משה סנטו, אני הולכת אליו פרטי (יש החזר יפה מביטוח משלים או מביטוח רפואי פרטי). הוא עובד באיכילוב ומקבל פרטי ליד איכילוב, בבנין של קניון וייצמן. הוא מבין עניין, מקצועי ביותר וסימפטי במיוחד. הגעתי אליו אחרי הרבה תלאות והוא זה שאבחן לי את הקרוהן ועוד... תרגישי טוב