גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

08/08/2009 | 13:21 | מאת: שירן

אני אמורה לבצע בדיקת גסטרוסקופיה. הבנתי שיש סיכונים כמו קרע/דימום ועוד. אם חלילה יש דימום או קרע או כל סיכון אחר, האם הרופא מגלה זאת בזמן הבדיקה ומטפל זה מיידית או שמגלים זאת בדיעבד ע"י תלונות של החולה לאחר הבדיקה?

11/08/2009 | 17:27 | מאת:

היי שירן, נדר מאד מאד שקורה מה שתיארת. בד"כ אחרי הבדיקה יש במשך יום-יומיים עד שבוע כאבי גרון קלים. אני מניחה שאם יש בעיה דרמטית הרופא רואה זאת במהלך הבדיקה, אבל שוב, אל תדאגי. הבדיקה פשוטה יחסית. הרבה בריאות ותוצאות טובות