בטן מציקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

02/08/2009 | 14:31 | מאת: וי

שלום רב אני סובלת מתופעות של בטן לא סדירה נפיחויות חוסר עקביות ביציאות לעיתים דימום לאחר יציאה ותחושת דפיקות לב לאחר אוכל ביצעתי קולונסקופיה,גסטרוסקופיה וביקרתי פעמיים אצל פרוקטולוג=הכל תקין!! יש רעיון מה הלאה?? בבקשה תשובתכם תודה

06/08/2009 | 09:19 | מאת:

היי לך, מעבר לבדיקות דם לגילוי אנמיה (בגלל הדימומים), אי ספיגה ודלקת, ממליצה לך אם עוד לא עשית לעשות בדיקת נשיפה לאי סבילות ללקטוז וסוכרים אחרים ובדיקה לגילוי הליקובקטר פילורי. כמו כן, אולי בדיקת דם לצליאק. מעבר לזה,להתייעץ עם נטורופת על שינויים תזונתיים שיכולים לעזור. התייעצי עם רופא גסטרו מומחה! תרגישי טוב