קוליטיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

29/07/2009 | 12:36 | מאת: שירה

אני בת 15 וחצי ויש לי את המחלה מגיל 10 רציתי לדעת אם למי שיש קוליטיס יש יותר סיכוי שיחלה בסרטן המעי הגס?!!

29/07/2009 | 21:04 | מאת: אבי

ממה שאומרים כן. אם יש לך או היה מישהו/מישהי עם סרטן המעי הגס אז כדי להזהר.

31/07/2009 | 16:32 | מאת:

היי שירה, לחולי מחלות מעיים דלקתיות יש באמת סיכון מוגבר לסרטן המעי הגס, וזאת הסיבה שאחרי כ-10-8 שנות מחלה צריך להתחיל לעשות קולונוסקופיה כל שנה. זאת הדרך הכי טובה להיות עם היד על הדופק ואם יש בעיה, תופסים אותה כשהיא קטנה. תחשבי חיובי :) הרבה בריאות