בדיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

28/07/2009 | 15:17 | מאת: oOo0oOo

לגבי גסטרוסקופיה : האם קבלת זריקת הרגעה היא חלק מסטנדרט ההכנה הרגיל שכולם מקבלים ? האם ריסוס חומר טטשטוש ללוע ויא חלק מסטנדרט ההכנה הרגיל שכולם מקבלים ? האם הבדיקה כואבת ? תודה.

31/07/2009 | 16:23 | מאת:

היי גם הזריקה וגם הריסוס הם נוהל שגרתי בבדיקה. הבדיקה כרוכה באי נעימות, אי אפשר ממש לקרוא לזה כאב, יותר משהו שמעורר רפלקס הקאה ולכן נותנים את הטשטוש וההרדמה שמאד עוזרים. לא לדאוג. זה עובר יותר מהר ממה שחושבים :) העיקר שיהיו תוצאות טובות הרבה בריאות