וירוס בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

27/07/2009 | 07:44 | מאת: ש

שלום רב, לפני כשניים עשר יום חטפתי וירוס בבטן. ביום הראשון היה לי חום, שילשולים ובחילה. ביום השני כבר לא היה לי חום אבל כאבי הבטן, שלשולים והבחילות המשיכו. אחרי עשרה ימים מצבי השתפר מאוד. אתמול בלילה בת זוגי התחילה לשלשל ולהקיא. האם היא נדבקה ממני? האם אני יכול להדבק שוב? מה עלי לעשות בכדי למנוע הדבקות חוזרת? בבקשה תשובה מהר, אני מאוד לחוץ וחושש לחלות שוב. תודה מראש...

30/07/2009 | 11:25 | מאת:

היי ש אני באמת לא יכולה לדעת אם בת זוגך נדבקה ממך או לא. סביר להניח ששניכם תתאוששו מהר. אין הרבה מה לעשות כשאחד מבני המשפחה נדבק בווירוס כלשהו, מלבד לשמור על הגיינה בסיסית של רחיצת ידיים בסבון, הימנעות מאכילה ושתיה מאותם כלי אוכל וכו, שאני מניחה שעשיתם. מעבר לכך, כדאי אולי לקחת תוספי פרוביוטיקה לחיזוק החיידקים הידידותיים במערכת העיכול. זה יכול לעזור. תרגישו טוב