פאוצ'יטיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

26/07/2009 | 20:53 | מאת: אבי

שלום , עברתי ניתוח לכריתת מעי גס , וניתוח לבניית פאוץ'. כרגע אני עם סטומה זמנית. בימים האחרונים הרגשתי חולשה מסויימת וההפרשות של הסטומה ברובם היו נוזליות. עשיתי CT וחוששים שזה פאוצ'יטיס , זה הגיוני בכלל? שיכול להיות פאוצ'יטיס עוד לפני שהפאוץ' התחיל את התפקיד שלו כמאגר צואה. תודה.

30/07/2009 | 11:09 | מאת:

היי אבי. מצטערת, אבל אין לי מושג. תשאל בפורום בוויינט, יש שם אנשים שעברו את זה ויוכלו לענות לך. http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2230-18115,00.html תרגיש טוב