CLOSTR.DIFFIC.TOXIN גבולי - מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

24/07/2009 | 17:59 | מאת: shirley84

היי לכם, סבלתי במשך השבוע האחרון מכאבי בטן ושילשולים רבים ונתנו לי לעשות בדיקת צואה. אני רואה שקיבלתי: CLOSTR.DIFFIC.TOXIN גבולי. מה זה אומר? ביומיים אגב לקחתי ציפרודקס שהרופאה נתנה לי ואני כמעט ולא משלשלת (פעם פעמיים ביום). האם יש צורך לחזור לראות את הרופאה?

28/07/2009 | 19:22 | מאת:

היי שירלי, זה החיידק המדובר שרמתו אצלך היתה גבולית: http://www.infomed.co.il/glossary/g_3535.htm מעולה שהאנטיביוטיקה עוזרת. לפעמים צריך לבצע בדיקת ביקורת, אבל זה לשיקול הרופאה. תרגישי טוב