קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

20/07/2009 | 10:00 | מאת: דנה

יש לי עוד 2 שאלות 1 -איפה דר' סנטו עושה את הבדיקות האילו באיזה בית חולים או מרפאה 2- איך אפשר להחזיק מעמד אם לוקחים את המרוקן החדש לפני הבדיקה .הבנתי שהוא הכי פחות מסוכן כי הוא לא מכיל זרחן בניגוד לתרופות האחרות אני מבינה שצריך לשתות 3 ליטר איך עושים זאת? שוב תודה מדואגת מאד

20/07/2009 | 11:48 | מאת:

היי דנה ד"ר סנטו עובד באיכילוב אבל עד כמה שאני יודעת הוא לא עושה שם את בדיקות האלו. יש לו קליניקה בטופ וייצמן - ליד קניון ויצמן בת"א (איכילוב) ובאותו בניין יש מרפאת "גסטרומד" ושם מתבצעות הבדיקות. לגבי המרוקן, לי אישית היה קל יותר לשתות אותו למרות הכמות (השארתי קצת...)יותר מאשר את הסופודקס, אבל תשאלי את הרופא שלך לגבי פיקוסלקס - הבנתי שזה חומר שהרבה יותר ידידותי למשתמש. הרבה בריאות

20/07/2009 | 22:07 | מאת: דנה

תודה רבה