כאבי בטן+חוסר תיאבון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

17/07/2009 | 11:00 | מאת: בר

שלום,קוראים לי בר ואני בת 19 וחצי. לפני חודש בערך היה לי מן כאב בטן כזה מעיק באיזור הבטן למעלה שכלל דקירות בחילות וגם הרגשה של כבדות..התעלמתי ובאמת זה עבר. אך מלפני שבועיים יש לי כאבי בטן כאלה בדיוק שהולכים וחוזרים בכל פעם שאני מכניסה משהו קטן לפה.יש לציין שגם אין לי תיאבון בכלל בכל התקופה הזאת והדברים שאני מכניסה לפה הם ממש קטנים וישר ניהיה לי כאבי בטן. כתוצאה מזה גם ירדתי במשקל..אני פונה אליכם כי אני לא יודעת מה לעשות,הייתי במרפאה בבסיס שלי והחובשת לא נתנה לי תור לרופא בתירוץ ש"Zה לא מפסיק חשוב" אני סובלת ולא יודעת מה לעשות.מבקשת את עזרתכם ועצתכם.

18/07/2009 | 15:02 | מאת: א.א - לא רופא

- אני מציע לפנות שוב למרפאה, להסביר שוב לחובשת שזה מפריע לך... - בחלק מהמרפאות יש אפשרות לזמן תור לרופא (לא דרך החובש), אם זה אפשרי אצלכם זמני תור. - אם יהיה צורך, ערבי את המפקד או פני למוקד הפניות של חיל-הרפואה (אותו טלפון של מוקד זימון התורים). - תהי אסרטיבית, הציגי את בעייתך בלי להתבייש ועמדי על זכויותיך לכל אורך הטיפול הרפואי!

19/07/2009 | 16:07 | מאת:

מסכימה מאד עם התשובה שקיבלת. תכניסי את ההורים לתמונה, אפשר לפנות גם לנציב קבילות בהליך מקוצר. לא לוותר בשום אופן!