קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

09/07/2009 | 09:36 | מאת: דנה

אמרו לי לעבור את שתי הבדיקות האילו ורציתי לקבל המלצה לגבי רופא מומחה יכול להיות גם פרטי. הזכירו את פרופ' הלפרו זמיר ואת דר' סנטו משה . האם ידוע עליהם אצל מישהוא שעבר את הבדיקות הללו. האם יש להם יד קלה כלאמר האם מרגישים כאב בזמן הבדיקה אמרו לי שיש רופאים שדי מכאיבים רציתי לדעת אם יש למישהוא ניסיון עם הרופאים האילו דר סנטו או דר' הלפרן תודה רבה אשמח על עזרה

10/07/2009 | 16:54 | מאת:

היי דנה אני פציינטית של ד"ר סנטו ועברתי אצלו את שתי הבדיקות פרטי, אבל לא שילמת כלום כי עשיתי בטוח רפואי בחברה פרטית. הוא מעולה ומאד עדין בבדיקות, מקצועי, רגוע ומרגיע. עם זאת, אני לא יכולה לגיד שלא הרגשתי כלום. אבל אל תקחי ממני דוגמה, אצלי המעי היה כולו מודלק ואני גם מאד רגישה לכאב.בכל מקרה, כשאצטרך לעשות את זה שוב, זה יהיה אצלו. אגב, כדאי להדגיש לו את רוצה את מלוא הטשטוש האפשרי כי את מפחדת מכאבים (זה לגיטימי לגמרי!) ובקשר לגסטרוסקופיה, לבקש את הצינור הדק של הילדים :) בהצלחה והרבה בריאות.

11/07/2009 | 21:25 | מאת: דנה

אני מאד מודה לך ליהיא על תשובתך