מגוון תרופות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

28/06/2009 | 22:36 | מאת: בנצ'וק

מבקש לשמוע מכם: אני מטופל קבוע בלוסק/לנטון. לאחרונה, המרפאה שלי מביאה לי מגוון: לנסו, אומפרדקס, לוסק - כל פעם משהו אחר; ולטענתם אין הבדלים בין התרופות. האמנם? אין בעיה להחליף? למי יש רקורד בנושא?? תודה.

03/07/2009 | 18:50 | מאת:

היי בנצ'וק מטופלים רבים אכן מקבלים לוסק ואומפרדקס לפי שיקולי הקופה (לא מכירה את התרופה השלישית)ולא מרגישים שום הבדל. עם זאת, יש כאלה שנשבעים שהלוסק עוזר להם יותר. לא יודעת מה להגיד לך על זה. בבסיס זה הרי אותו חומר. אם אתה מרגיש הבדל משמעותי תגיד לרופא ויש אפשרות שבמקרה כזה הוא ירשום "ללא תחליף" ואז הקופה חייבת לתת דוקא את התרופה שעוזרת לך. הרבה בריאות