לנטון, סרנדה, דייאט פור לייף

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

03/05/2009 | 18:50 | מאת: אור טוהר

ברצוני לברר הסבירו לי שאני צריכה לקחת כדור סרנדה רק אחרי ארוחת הבוקר, מעבר לכך לוקחת לנטון על קיבה ריקה,עקב דלקת בוושט ועכשיו קניתי ערכה דייאט פור לייף, שרשום שלא לקחת שעתיים אחרי מרשם או שעה לפני המרשם, איך אסתדר עם המצב הזה? בתודה מראש,

11/05/2009 | 16:27 | מאת: ליהיא

היי לך אני לא מכירה את הסרנדה והדיאט פור לייף. לגבי הלנטון - זה נכון. מציעה לך להתייעץ בבית המרקחת או בפורום תרופות המצוין כאן בדוקטורס: http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-669,m-Doctors,a-Forums.html הרבה בריאות