טחורים טפוחים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

01/05/2009 | 10:33 | מאת: דדי

שלום אני בן 54. לאחרונה לוקח כדור פרוביוטי בגלל טחורים טפוחים. הכדור עזר, אבל בימים אחרונים התופעה חוזרת. יש לי חשד, שאכילת חומוס גורמת זאת. האם יש סוגי מזון שמגרים נפיחות בטחורים?

01/05/2009 | 18:46 | מאת:

היי דדי, אני מצרפת קישור על טחורים שיתן לך הרבה מידע. הכדור הפרוביוטי לא עוזר לטחורים עצמם, הוא יכול לעזור ביציאות, מה שמקל על הטחורים. אבל כדי להקל על הנפיחות ולזרז את התכווצות הטחורים אני ממליצה למרוח משחה שנקראת "פרוקטוגליבנול". באופן עקרוני, צריך להימנע ממזונות שעושים עצירות וגזים (חומוס עושה גזים, בהחלט וגם ירקות ממשפחת המצליבים, בשר ואורז,פיצוחים וקולה, צריך לאכול הרבה ירקות ופירות, לשתות מים ועוד. תקרא בקישור. http://www.gamnon.net/AG-NewHerbal/REMEDIEs/H-Remedies-Hemorrhoids.html הרבה בריאות