יין אדום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

26/04/2009 | 00:30 | מאת: אלי

שלום, לאחר שנים של נסיון עם קוליטיס. אני חושב כי הגעתי למסקנה מסויימת לגבי אלכוהול. בירה סבילה אצלי אפילו בכמויות גדולות (גרמניות או בלגיות..), מרגיש טוב בעיקר אם הבירה איכותית. לגבי יין: יין לבן גם סביל. אך שמתי לב בכמה השנים האחרונות כי יין אדום אינו טוב. זאת למרות שממליצים על יין אדום מאשר לבן (במיוחד לשמירה על הלב). האם למישהו כאן יש אותו ניסיון רע עם יין אדום?

01/05/2009 | 18:36 | מאת: ליהיא

היי אלי, אתה רואה, בכל מה שקשור באוכל ושתייה הכול כל כך אישי! אני אמנם עם קרוהן אבל יין אדום דוקא מצוין לי ואני לא מסרבת גם ליין לבן... אהבתי את הערה על הבירות האיכותיות :) אבל בכל זאת, אתה יודע, זה לא צחוק המחלות שלנו. תיזהר. הרבה בריאות

09/11/2010 | 20:36 | מאת: יעל

שלום רב לבתי בת 16 שילשול כל פעם שהיא שותה לפני או אחרי אכילת ענבים כשאמרתי זאת לרופא המשפחה הוא טען שאין חיה כזו אין שום קשר בין שילשול לשתיה אחרי או לפני פירות בתודה מראש