[email protected]

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

19/03/2009 | 21:18 | מאת: ארז

שלום נבדקתי לפני שבוע בדיקת גסטרוסקופיה והרופא אמר לכ שיש לי את החיידק והולקוס מה זה? ואיך אני אמור לטפל בזה האם הכל אמור לעבור לאחר הכדורים שאני יקבל ? תודה מראש

22/03/2009 | 14:53 | מאת:

היי ארז, כן, בהחלט, התרופות יעזרו לך. תקבל מן הסתם 2 סוגים של אנטיביוטיקה ועוד תרופה להורדת החומציות. תצטרך גם להקפיד על תזונה נכונה כפי שיסבירו לך, לא לעשן , לא אלכוהול, לא קפה וקולה, לא אוכל חומצי וחריף, לפחות עד שיעבור הכל. אחרי חודש בערך או יותר מהטיפול, לפי מה שיגיד הרופא, ישלחו אותך לעשות בדיקת נשיפה לראות אם יש עוד חיידק. לפעמים צריך יותר ממחזור טיפול אחד אבל בסוף זה עובר. לא לדאוג. הרבה בריאות