הכנה לקולונוסקופיה אחרי צהריים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

13/03/2009 | 12:37 | מאת: רגינה

אני עוברת קולונוסקופיה בשעות אחרי הצהרים האם אני צריכה לשתות את שני בקבוקוני הסופודקס באותו היום? יום לפני אניעושה הידרו קולון בכדי להגיע נקיהלבדיקה האם אני צריכה לשתות את הסופודקס

13/03/2009 | 17:04 | מאת:

היי רגינה, את השעות המדויקות של שתיית החומר צריכים להגיד לך במכון גסטרו ששם את עושה את הבדיקה. בדרך כלל הם שולחים דף הכנה ואם לא נתנו לך, את צריכה להתקשר לשם. מניסיוני האישי, כשעשיתי את הבדיקה אחה"צ, הייתי צריכה לשתות בקבוק אחד בערב, ובקבוק נוסף בבוקר. לגבי ההידרו-קולון, אני לא יודעת מה להגיד לך. מצאתי לך את ההוראות של מכון גסטרו תה"ש, אבל בכל זאת, תבררי. http://gastro.sheba.co.il/266/82.htm בהצלחה ושיהיו תוצאות טובות