חוקני בטנזול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

09/03/2009 | 22:09 | מאת: הילה

לאחר שימוש של כ-3 שבועות בחוקני בטנזול כחלק מהטיפול בקוליטיס כיבית (עבר יותר מחודש) נורא התנפחו לי הרגליים (הבנתי שזה בגלל הסטרואידים...). כמה זמן לוקח לנפיחות הזו לרדת??

11/03/2009 | 20:17 | מאת: ליהיא

היי הילה, אני שוב חוזרת על מה שכתבתי לך בשאלה הקודמת שלך שלא הייתי לוקחת כמובן מאליו שזה נגרם מחוקני הבטנזול, כי זה לא קורה לעיתים קרובות מדי עם החוקנים האלה, לפי מה שהבנתי. את בטוחה שזו לא נפיחות בפרקים שמתלווית לפעמים לקרוהן? אין לי מושג כמה זמן זה אמור להימשך. חודש זה נשמע לי מוגזם, במיוחד כשהמדובר בחוקנים ולא בכדורים. יתכן שכדאי לשקול טיפול בתרופה משתנת, אבל כמובן, רק הרופא שלך יכול להמליץ לאור הרקע שלך. הייתי הולכת לקבל חוו"ד שניה במקרה כזה. תרגישי טוב