הצילו-הלי'קובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

03/03/2009 | 15:36 | מאת: רינת

שלום אני עומדת כבר להשתגע מהחיידק הזה, חלק אומרים שזה כלום וזה כמו שפעת מטפלים ועובר וחלק מפחידים ואומרים שזה חיידק מסוכן, עזרו לי אני נואשת, מה זה בדיוק החיידק הזה.

03/03/2009 | 15:43 | מאת:

היי רינת , אל תקחי את זה כל כך קשה. נוכחות חיידק לא מטופל מגבירה אמנם את הסיכון לסרטן אבל אני מניחה שאם את יודעת שיש לך חיידק את מטפלת בו ואז אין לך מה לדאוג. אחרי חודש בערך (או כמה שיגיד הרופא) את חייבת לעשות בדיקת ביקורת כדי לוודא שהחיידק הוכחד (לפעמים יש צורך ביותר ממחזור טיפול אחד) ואם הבדיקה תהיה תקינה את יכולה להיות שקטה. אין שום סיבה להיות נואשת מהחיידק הזה. קטן עליך. הרבה בריאות