US בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

26/02/2009 | 09:39 | מאת: דליה

אני סובלת באופן תמידי מגזים שמפריעים לבדיקת US בטן לכן אבקש לדעת מה הכי כדאי לאכול במשך היום לפני הבדיקה כדי שהקיבה תהיה רגועה

01/03/2009 | 18:46 | מאת:

היי דליה, עד כמה שאני יודעת, בדיוק בגלל זה צריך להיות כמה שעות בצום לפני הבדיקה. בנוסף, בשעות שלפני הצום הייתי נמנעת מירקות ופירות ומוצרי חלב ושותה תה צמחים. מעבר לזה - אולי תמצאי כאן עוד עצות: http://www.gamnon.net/AG-NewHerbal/REMEDIEs/H-Remedies-Flatulence.html הרבה בריאות