הליקובקטר פילורי + סיליצאה + קלבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

11/02/2009 | 11:18 | מאת: קרן

שלום, אני סובלת מזה כחודש מכאבי בטן ברום הבטן, מבחילות ומשלשולים. (זה ממש ממש מציק!!!) עשו לי בדיקת רנטגן (ששותים בריום) ובדיקת תרבית צואה - שבשתיהן לא מצאו כלום. היום עשיתי בדיקת נשיפה לגילוי הליקובקטר פילורי ואצטרך לחכות עשרה ימים עד לתשובה. שאלתי היא: מה כדאי לקחת בינתיים להקלת הסימפטומים? קלבטן? (שדי עוזר בד"כ) סיליצאה גסטרו ג'ל? (שרק קניתי ואמרו לי שזה יעזור תוך 3 חודשים) - או אפילו את שניהם? מותר לקחת את שניהם ביחד? אני גם לוקחת פרוביוטיקה - לפי הצעת הנטורופתית. אז מותר לי לקחת את כל הדברים האלה ביחד עד שאקבל את התשובות..? תודה רבה מראש, קרן.

11/02/2009 | 11:32 | מאת: קרן

שכחתי להוסיף שאני בת 32 ושכבר סבלתי בעבר מבעיות דומות בבטן - לפני כמה שנים.. זה עבר לבד.. ולאחרונה חזר :(

16/02/2009 | 08:05 | מאת:

שלום קרן, אני לא רופאה ולא יכולה "לאשר" לך לקחת תרופות, עם זאת, אני יכולה להגיד לך מניסיוני שהפרוביוטיקה והקלבטן ביחיד הולך "בסדר" ולא אמורה להיות בעיה מיוחדת. את הסיליצאה אני לא מכירה כך שלא יכולה לחוות דעה. תרגישי טוב