כאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

02/02/2009 | 22:36 | מאת: אנונימי

יש לי כל הזמן כאבי בטן הלכתי לרופא הוא אומר לי שיש לי מעי רגיש או משו כזה קשה ללכת לשירותים יש ימים אני בכלל לא יכול התחלתי לקחת תרופה ספזמלגין היא תעזור לי איכשהו? ואחרי כמה זמן אני ירגיש שינוי?

06/02/2009 | 15:59 | מאת:

היי לאנונימי, קודם כל לא ברור לי האבחון שקיבלת. אבחון של מעי רגיש מקבלים רק לאחר בדיקות ששוללות בעיות רציניות אחרות. האם עברת בדיקות דם? US בטן? בדיקת נשיפה להליקובקטר? בדיקת נשיפה לאי-סבילות ללקטוז? אם לא, אי אפשר לתת לך אבחנה כזאת. דבר שני, ספזמלגין זה כדור שנותנים באופן זמני לכאבי בטן ולא כטיפול קבוע למעי רגיש. אני הייתי ניגשת לרופא אחר לקבל חוות דעת שניה. הרבה בריאות