מבקש עזרה דחופה ?!!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

31/01/2009 | 10:31 | מאת: אבי

שלום רב דר. אני בן 33 בדרך כלל בריא . יש לצין שאני סובל מדיסק בגב תחתון L4-L5 וקושי בהטלת שתן. זה נגרם אחרי נפילה מגובה של 3 מטר על הגב וקצת נחבלתי בראש מאחור. התאונה הייתה ב95 . לאחרונה קורה לי משהוא מאוד מוזר . זה התחיל מלפני כ 3 שנים מאז עד היום כול בחצי שנה בערך תופס אותי כאבי בטן עזים מאוד וחזקים מאוד אי אפשר לתאר את הכאב . הכאב קורה רק כשאני נכנס לשרותים לעשות קאקה זה מתחיל לאט ואז תוקף חזק מאוד מאוד מאוד עד שאני קשה לי לנשום וכמעט נופל מהאסלה על הרצפה וזה קורה ביחד עם הוצאת הקאקה ואפילו מרוב הכאב לא מצליח לסגור את פי הטבעת בעת הוצאת הקאקה .אני שוהה בשרותים כמעט 15 דקות או יותר עד שירד כול הקאקה ונרגע קצת וכמעט חולף את הכאב בכלל. זאת אומרת ב3 השנים האלה תפס אותי הכאב כ6 פעמים . והאמת מפחד לפנות לרופה ולהגיד את הבעיה לא יודיע למה. אם אתן מספר לכאב מ1 עד 10 אני אתן 11 . מבקש עזרה והסבר ומאוד מודה לכבודכה.

01/02/2009 | 11:29 | מאת:

היי אבי, הפנית את השאלה לרופא וכאן בפורום אין רופאים. תשאל בפורומים המקבילים לנו ששם עונים רופאים. בכל מקרה, כמטופלת בלבד, אני יכולה להגיד לך שאתה חייב לדווח על מה שאתה חייב לפנות לרופא ואין מה להתבייש להגיד לו, זה המקצוע שלו והוא רואה המון אנשים עם בעיות כאלה יום יום! בלי שתבקש עזרה מקצועית, לא יוכלו לעזור לכך. יש לך רקע של פגיעה נוירולוגית ופגיעה כזו יכולה להשפיע גם על מערכת העיכול. בקיצור - אל תתבייש ותפנה לרופא. הכתובת הראשונה היא רופא משפחה שיפנה אותך למקום המתאים. הרבה בריאות