שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

26/01/2009 | 22:41 | מאת: שי

עברתי ניתוח בוושת בקיבה בבית חולים בלינסון פתח תקווה לפני כמה שנים ועדיין יש לי בעיות בקיבה שאלתי האם ניתן לבקש ניתוח חוזר

27/01/2009 | 20:52 | מאת:

היי שי, למה לרוץ להתנתח שוב? אתה צריך הערכה מסודרת של רופא גסטרו. מה זה בדיוק "בעיות בקיבה"? יכול להיות שיש דלקת או כיב שאפשר לטפל בהם בצורה שמרנית בלי לחתוך. שיעורי ההצלחה של ניתוחים כאלה לא הכי מרשימים והיום יש תרופות טובות שיכולות לעזור, בשילוב תזונה נכונה. תפנה לגסטרו מומחה. הרבה בריאות

28/01/2009 | 14:04 | מאת: שי

אם זה יחמיר או ימשיך אני אלך לבדיקות ואנסה לקחת תרופות נקווה שזה יעבור תודה