עין עובדת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

22/01/2009 | 11:59 | מאת: ארז

שלום מזה כחודש אני סובל מגרפסים חזקים כל הזמן ותחושה רעה באזור הבטן,מו כן כאבי ראש לפעמים,עיבוד שווי משקל , אשמח לקבל יעוץ לפתרון

22/01/2009 | 17:00 | מאת:

היי ארז, גיהוקים ותחושה רעה בבטן יכולים להצביע על דלקת בוושט או בקיבה, למשל מהחיידק הליקובקטר פילורי (יש בדיקת נשיפה פשוטה לעניין זה). אני לא רופאה אבל לא בטוח שיש קשר בין כאבי הראש לפעמים לבין מה שאתה מתאר בקיבה, אלא אם כן, זה נובע מסטרס כללי שיכול לעשות תסמינים כאלה. בכל מקרה, כדאי לך להתייעץ עם רופא המשפחה בשלב ראשון כדי שיתן לך בדיקות ראשוניות ואח"כ עם רופא גסטרו. הרבה בריאות