בדיקה מנומטרי רקטלי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

15/01/2009 | 12:24 | מאת: מעיין

שלום ליהיא אני אמורה לעבור בדיקה בקרוב רציתי לשאול אם יש לבדיקה תופעות לוואי או סיכונים לא הוסבר לי וגם שהתקשרתי לביהח לא קיבלתי תשובה מספקת... האם אצטרך להחליף לחלוק? אודה לתשובה אני די לחוצה מהבדיקה הזאת

21/01/2009 | 21:56 | מאת:

היי מעיין, אני לא יודעת בדיוק לגבי הבדיקה הזאת, אבל אני מניחה שבעניין החלוק זה לא ממש שונה מקולונוסקופיה, שבה את צריכה להוריד תחתונים, מכנסיים/חצאית/גרביונים ונותנים לך חלוק. לגבי הסיכונים - לא נחשב משמעותי ולגבי תופעות לוואי - אם יש ניפוח של בלון אז יתכנו גזים. בהצלחה והרבה בריאות http://gastro.sheba.co.il/310/