מה קורה לי?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

13/01/2009 | 09:18 | מאת: רונית

אני בת 42 שנים שהיה לי עצירות והייתי משתמשת בכמוסות טבעיות- אלווה לפני כחצי שנה התחלתי לדמם בעת עשיית הצרכם דם אדום שאינו מעורב בצואה אלא מתווסף אליה טופלתי בראפסל ובאנטביוטיקה ובקצף שמחדירים לפי הטבעת וזה חלף נכון להיום זה שוב חזר קיבלתי את אותו הטיפול אולם הפעם זה לא עוזר הדימומים ממשיכים ובנוסף הקיבה היא מיימית עוד אציין שעברתי קולונוסקפיה וירטואלית ויצא תקין . מה יש לי?

21/01/2009 | 21:47 | מאת:

היי רונית, משהו לא מסתדר לי. אם הקולונוסקופיה יצאה תקינה, למה טופלת ברפסאל? זאת תרופה שנותנים למחלה דלקתית במעי, שלרוב, דרושת טיפול קבוע. אני חושבת שאת צריכה לעבור שוב בירור רציני אצל רופא גסטרו שיתאים לך טיפול. הרבה בריאות