הקאות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

03/01/2009 | 22:57 | מאת: מורן

בתי בת השנתיים וחצי מקיאה לעתים תכופות. ההקאות ריריות מאוד ומלוות בריח חמוץ מאוד, לעתים בחתיכות מזון לא מעוכלות כלל, הרבה פעמים זה מלווה בשיעול לפני עד אשר היא מצליחה להקיא, ברצוני לציין שכאשר הייתה תינוקת הייתה פולטת הרבה מאוד ולקראת גיל שנה הדבר עבר, אך ההקאות חזרו ונשנו במשך הזמן ובתקופה האחרונה חוזר על עצמו כל הזמן, למשל: בשבועיים האחרונים כ-4 פעמים, ההקאות הן בלילה או בצהריים כשהיא שוכבת, הכל עולה לה, היא מקיאה ואז נרגעת ומצליחה להרדם.

13/01/2009 | 09:20 | מאת:

היי מורן, הילדה חייבת לעבור בירור אצל רופא גסטרו ילדים מומחה. יכול להיות שיש מסיבה כלשהי חזרה של הרפלוקס ויש תכשירים שיכולים להקל עליה, כמובן בהשגחת רופא. יש פורום מצוין בנושא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=536&firstmsg=0 הרבה בריאות