קולונוסקופיה.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

09/11/2008 | 10:56 | מאת: עדי

שלום רב, עלי לעבור בדיקת קולונוסקופיה בשבוע הבא. התור נקבע לי לשעה 1400 אחר הצהריים. בקשתי מהרופא את האפשרות לקבל כדורים לריקון שידועים לי כי ניתן להשיגם בארצות הברית. להפתעתי הוא נתן לי מרשם של הכדורים הנקראים סודיום פוספט קולון ואותם מכינים בבית מרקחת. שאלתי היא. האם מישהו/י ניסה את הכדורים האלה? והאם יש צורך לבלוע את כל ה-48 כדורים? אודה על תגובה.

10/11/2008 | 10:40 | מאת:

היי עדי, לא ידוע לי על כדורים כאלה. אני מכירה רק את הסופודקס, המרוקן, ושמעתי טובות על הפיקו-סלקס אם כי לא הצלחתי בזמנו להשיג אותו. אני לא מכירה את הכדורים, ולא יודעת מה לענות לך. הרופא והרוקח חייבים לתת לך הוראות מדויקות. את יכולה בינתיים לשאול בפורום רוקחות - תמיכה כאן: http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-669,m-Doctors,a-Forums.html הרבה בריאות ותוצאות טובות בבדיקה