עיבורי רירי באיליום הסופי וג'ג'ונום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

07/11/2008 | 19:14 | מאת: אור

שלום, לפני כשנתיים וחצי גילו אצלי הליקובקטר פילורי, אך עברתי טיפול והחיידק לא נמצא יותר. הכאבים המשיכו אז הרופא הפנה אותי לעשות רנטגן ושיקוף ושט, קיבה, תריסריון ומדעי דק. הממצאים היו: "בצילומי מעקב המעי הדק הודגם מעבר חופשי של חומר ניגוד לאורך כל לולאות המעיים הדקים, ולא נצפו בהם היצרויות או התרחבויות פתולוגיות. קפלי רירית של מעי הדק שמורים. האילאום הסופי הודגם עיבורי רירית גסה בג'ג'ונום ובאיליום הסופי. אין עדות להווצרות. לסיכום: עיבורי רירית באיליום הסופי וג'ג'ונום. מומלץ יעוץ רופא גסטרואנטרולוג". אשמח לדעת למה מתכוונים בתוצאות הבדיקה הזאת.

07/11/2008 | 19:27 | מאת: אור

אני לא יודע אם הטעות הזאת חשובה, אבל כתבתי בטעות "עיבורי" במקום "עיבוי".