חיידק הליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

05/11/2008 | 21:26 | מאת: סופי

שלום רב! בבדיקת נשיפה קיבלתי מימצא H.PYLORI ?UBT-C-13 - 11.40 POSITIVE למיטב הבנתי יש המצאות חיידק. שאלתי היא באיזו רמה זה נימצא? בעבר הרחוק החיידק נימצא גם בבדיקת גאסטרוסקופייה שעשיתי. כיום אני בת 42 וסובלת בין הייתר מתחושות של נפיחות בבטן וצרבות האם זה הגורם? תודה מראש.

07/11/2008 | 12:52 | מאת:

היי סופי, קודם כל אני לא רופאה ולא יכולה להגיד לך באיזה רמה החיידק לפי המספרים. התחושות שאת מתארת מתאימות לחיידק, וזה לא משנה באיזה רמה. זה או שיש או שאין. את חייבת לעשות את הטיפול המשולש, ואח"כ לעשות בדיקת ביקורת כדי לוודא שהחיידק הוכחד. הרבה בריאות