אני בולמית 5 שנים שמנסה להפסיק אבל רוב הזמן שאני א

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

05/11/2008 | 16:51 | מאת: מירי

אני בולמית בת 23 שמנסה להפסיק להקיא אבל רוב הזמן שאני אוכלת אז הבטן נפוחה כואבת ויש לי עצירות ואני מרגישה שהאוכל לא מיתעקל אני רוצה עזרה מה צריך לעשות והאים הבולמיה מזיקה לקיבה לתווך ארוך??

07/11/2008 | 12:45 | מאת:

היי מירי, הפרעות אכילה בהחלט יכולות לגרום להפרעות עיכול ממושכות ואפילו בטווח הארוך לנזק בלתי הפיך. את חייבת - ממש חייבת - לפנות לטיפול בעניין הזה,אחרת דברים לא יסתדרו. יש הרבה נשים שסובלות מהפרעות אכילה מסוגים שונים (גם גברים, אבל פחות) ומעבר לסבל שכרוך בהפרעה עצמה, מפתחות אח"כ תסמיני מעי רגיז שקשה להיפטר מהם. את יכולה לצאת מזה ולשפר בצורה משמעותית את איכות החיים שלך. תפני לרופא גסטרו, ותצפי לזה שבמקביל לטיפול בתסמינים הגופניים הוא יפנה אותך לטיפול פסיכולוגי ויפה שעה אחת קודם. בהצלחה רבה והרבה בריאות