פרמניזון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

02/11/2008 | 19:56 | מאת: אליה

בני שלישל דם במשך כחודש בין עשר לשמונה פעמים ביום מיזה שבועיים וחצי הוא מקבל פרמיזון 40 מ"ג ביום בנוסף הוא מקבל סידן וברזל לאחר בדיקת דם שגילו שיש עדיין דלקת קשה הוסיפו לו שני סוגי אנטיביוטיקה פלאגיל ציפרודקס אנחנו ביאוש מוחלט יש שיפור קל השילשולים פחתו לחצי וגם הדם כמעט פסק מתי הוא יצא מזה והאים זה לא מסוכן כזאת כמות של תרופות? חוץ מדיאטה מה עוד ניתן לעשות לגבי רפואה אלטרנטיבית? האם זה לכל החיים? בתודה מראש ההורים הדואגים אנחנו מאוד מבולבלים הרופאים לא מספקים מספיק אינפורמציה

07/11/2008 | 12:41 | מאת:

היי אליה, אני מבינה שהמצב הזה חדש לכם, וזה מאד מלחיץ. אפילו הרופאים לא יכולים להגיד לך "מתי הוא יצא מזה", והלוואי והוא באמת יחלים מהר. את חייבת להבין שקוליטיס (כתבת לי שהוא אובחן בשאלה שלך לפני כמה ימים) זו מחלה כרונית, וצריך המון סבלנות. הבן שלך נמצא כרגע בהתקף, שיכול לעבור תוך כמה שבועות או תוך זמן ארוך יותר. כל חולה מגיב לתרופות בצורה אחרת. אתם צריכים להיות כל הזמן בקשר עם רופא גסטרו. הוא זה שיגיד לכם כמה לחכות עד ההחלטה עם משנים טיפול. אצל הבן שלך יש הטבה וזה נהדר! יכול להיות שהוא לא יצטרך את התרופות החזקות יותר שיש בשוק, שנותנים אותן למי שהטיפול שקיבל הבן שלך לא עוזר. אתם חייבים להיות סבלנים, ובמצב הזה, לא כדאי ללכת לרפואה אלטרנטיבית. אחרי שהוא יתאזן ויכנס לתקופת נסיגה, אז ניתן יהיה להיעזר ברפואה משלימה כדי לחזק את המערכת החיסונית שלו וכו', אבל לא עכשיו. זה הזמן לרפואה הקונבנציונלית להראות מה היא יודעת. בקיצור, המון המון סבלנות, מנוחה, כמה שאפשר לחזק אותו ולעודד אותו, והכי חשוב - להאמין שהמצב בדרך לשיפור. הרבה בריאות וכוחות לכל המשפחה