בעיות גסטרו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

19/10/2008 | 15:13 | מאת: אלה

שלום רב כבר כמה חודשים אני סובלת מבעיות גסטרו . קבלתי תרופות נגד חיידק הליקובקטר פילורי במשך כ-3 חודשים . אך עדיין סובלת מסימפטומים מוזרים כגון: קושי נשימה ( הרגשה דומה לגוש שנתקה באזור חזה ) גירוד באיזור פי הטבעת,שילשולים וכאבים חזקים לרוב בשעות הבוקר( ממש אחרי שאני קמה ). הסימפטום של קשיי נשימה מאוד לא נעים , האם זו תופעה שיכיחה בבעיות מסוג זה ? ומה זה יכול להיות ? בתודה מראש אלה

19/10/2008 | 21:13 | מאת:

היי אלה, תסמיני גסטרו שונים לא תמיד מעידים על בעיה אחת, ולפעמים הם נובעים מכמה בעיות לכאורה לא קשורות. שלשולים וגרד למשל לא קשורים להליקובקטר (יכול להיות תופעת לוואי של התרופות להליקובקטר). את צריכה ללכת לרופא גסטרו מומחה, לעשות בירור רציני. אין שום סיבה שתסבלי משלשולים וכאבים חזקים. את צריכה לעשות בדיקות דם לראות אם אין דלקת ואם אין לך חסרים תזונתיים וכו'. רק אל תזניחי או תצאי מנקודת הנחה שזה בהכרח קשור להליקובקטר. הרבה בריאות