טעם מר בפה????

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

15/10/2008 | 19:45 | מאת: מוטי

שלום!!! מזה שבוע יש לי טעם מר חזק בפה שלא מרפה ממני המרירות מחזקת בעיקר שאני אוכל הרגשה מאוד לא נעימה האים קיים קשר לאנטיביוטיקה אותה? סיימתי לפני שבוע ( מוקסיוויט) תופעה זון הייתה גם בשנה שעברה כזכור לי בברכה מוטי

19/10/2008 | 20:55 | מאת:

היי מוטי, טעם מר בפה יכול להיות תופעת לוואי של תרופות שונות. כמובן שאני לא יכולה לדעת אם במקרה שלך זה אכן המקור. בכל מקרה, אם התופעה לא חולפת עוד מספר ימים, פנה לרופא, שיבדוק האם אין פטריה על הלשון, חלל הפה וכו'. הרבה בריאות