מודאל/קוליטיס/מעי רגיז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

14/10/2008 | 10:14 | מאת: דינה

שלום ד"ר, כבר כחודשיים וחצי אני נמצאת בבדיקות שונות עקב חשד לקוליטיס, בנתיים מטופלת ב"מודאל" שעוזר לשלשולים. מאד מדאיגות אותי תופעות הלוואי של התרופה (למשל הפרשה מוגברת של חלב) , האם מישהו פה לקח את התרופה הזו לאורך זמן? איך השפיעה עליו?..

14/10/2008 | 19:52 | מאת: ג

שלום דינה, בפורום זה אין רופא. זהו פורום תמיכה. בענין המודאל- שתפי את רופאך בכל תופעות הלוואי שיש לך מזה. אותי זה הרדים, ולכן הופסק מיד. דברי איתו, שלא יהיו נזקים מיותרים. המודאל משמש להרגעת המעיים- למעי רגיז. רפואה שלמה