כאבים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

11/10/2008 | 12:37 | מאת: אושרת

שלום אני 21וחצי יש לי כאבים בקיבה הולך ובא לפני חודש בערך עשיתי בדיקות התוצאה של הבדיקה חידק בקיבה הרופא נתן לי כדורים אלה:מוקסיויט פורטה, מטרוג"ל זה עזר לי קצת אבל זה חוזר שוב כאבים אלה??????????????????....

11/10/2008 | 22:40 | מאת: ג

שלום אושרת. חשוב מאוד לעשות בדיקה חוזרת - חודש לאחר סיום הטיפול, על מנת לראות אם החידק הוכחד. לעיתים קורה שטיפול אחד לא מספיק (לצערי). האם התמדת במשך 10 הימים לקחת את מלוא הטיפול? במידה ונבדקת והבדיקה נמצאה שלילית (כלומר- אין חידק), גשי לרופא גסטרואנטרולוג שיבדוק אותך באופן יותר מעמיק. תרגישי טוב.