לוסיק וקשר לעצירות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

23/09/2008 | 19:29 | מאת: אירנה

שלום רב. אבא שלי חולה כרומי,היה לו אורקוס,ברטן במעי הגס ומקבלים תרופות באופן קבוע. חודשים הוא לא לקח לוסיק (פשוט לא היה בקופה והמחליף הוא סירב לקבל). התחילו לו צרבות וקושי ביציאות,עצירויות. האם יכול להיות זה שקשור לתרופה החסרה לו? תודה מראש. אירנה

29/09/2008 | 15:59 | מאת:

היי אירנה, אני לא רופאה ולא מוסמכת לענות בעניין, במיוחד שיש בעיות רקע, אבל הגיוני שמי שצריך לוסק ולא לוקח יסבול מצרבות. לדעתי העצירות לא קשורה לעניין, אבל באמת שקטונתי. אגב, לדעת רבים התחליף של הלוסק לא פחות טוב. הרבה בריאות ושנה טובה