FTC RTA

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

17/09/2008 | 22:18 | מאת: י

שלום שמי אורטל לפני שגילית שאני רגישה לחלב ומוצריו. היו לי התקפים זה יתבטא בחוסר אוויר כאב ראש שהיה הולך ומתחזק בכל פעם, ברגע שהייתי מקיאה היה חולף אבל לא ישירות אחרי 5 דקות. האם ישנו קשר עם הרגישות לחלב ומוצריו. תודה אורטל

18/09/2008 | 14:29 | מאת:

היי אורטל, יש הבדל בין "אי סבילות" ללקטוז ובין "אלרגיה". תסמיני קוצר נשימה כמו שאת מתארת הם אופייניים לאלרגיות ממש ולא לאי-סבילות רגילה. אם התופעה מתרחשת כל פעם לאחר אכילת מוצרי חלב כנראה שהיא לא מקרית ובאמת את אלרגית למוצרי חלב. הרבה בריאות