מכון או בית חולים.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

10/09/2008 | 22:56 | מאת: משה

שלום לפורום. בבקור אצל רופא גסרואנטרולוג נקבע לי תור לקולונוסקופיה במכון בר"ג. שאלתי האם אין סיכון במקרה של סיבוך במכון לעומת בית חולים ? האם אני יכול להיות שקט בנוגע לבדיקה הפולשנית במכון ?

17/09/2008 | 19:27 | מאת:

היי משה, אני בעד מכוני גסטרו מסודרים של בית חולים, או מקסימום מכון גסטרו ראשי של הקופה, אבל אם זה רופא של קופת חולים (לא פרטי) שעושה את זה במרפאה שלו וקורא לה "מכון", אני לא בעד. עברתי גסטרוסקופיה במקום כזה, ותאמין לי שלא הייתי חוזרת על זה. מאז עברתי במכון הגסטרו של איכילוב ובמרפאה פרטית וזה היה הרבה יותר מוצלח. הרבה בריאות ותוצאות טובות