בעיות בקיבה?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

10/09/2008 | 22:44 | מאת: ש.

ד"ר שלום! לאחרונה שמתי לב בחודש האחרון שבאחד מהפעמים שבהם אני עושה צואה בדרך כלל בפעם השניה באותו יום, יש לי גזים. ואז כשהם יוצאים החוצה זה יוצא בצורה מימית לא שלשול, אלא כאילו כמו מים עם צואה ופעם אחת כלומר כשיש גז זה יוצא ופתאום עוברת תחושת הכבדות ואין לי חשק לעשות צואה .. חשוב לציין שאני אוכל מאוד מאוד מאוד קפדני ובריא כל התפריט שלי מבוסס על מאכלים מחיטה מלאה שומנים מהצומח וחלבונים דלי שומן, אני בן 24 ומתאמן.. רציתי לדעת אם זה יכול לנבוע מאוכל יותר מדיי בריא בצורה שגרתית , הייתה איזה תוכני%

17/09/2008 | 19:24 | מאת:

היי ש. הפנייה מיועדת לרופא ואני לא רופאה. יש כאן פורום גסטרו שעונים רופאים ואולי אליו התכוונת. הנה הקישור: http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-904,m-Doctors,a-Forums.html הרבה בריאות