שאלות לגבי הוירוס צהבת מסוג B

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

31/08/2008 | 22:00 | מאת: ג

לפני כחודשיים גילו כי אני נשאית של הווירוס צהבת B. ביצעתי את כל הבדיקות ולבדיקות לכמות הנגיף וכן הימצאות נוגדנים התשובות לשתי הבדיקות היו שליליות. מיד עם היוודע התשובות בעלי ביצע חיסון כנגד הנגיף. ולפני כשבועיים ביצע את החיסון השני. שמענו כי קיים סיכוי כי גופו לא ייצר נוגדנים. רציתי לדעת מה הסיכוי שזה ייקרה? כמו כן רציתי לדעת האם יש השפעה כלשהי על כניסה להריון ועל התפתחות העובר. שאלה נוספת היא האם מותר יהיה לי להניק את התינוק לכשיוולד? תודה מראש,

07/09/2008 | 16:33 | מאת:

היי לך, זאת שאלה שאמורה להיות מופנה לרופא, עדיף לשאול בפורום גסטרו הרפואי כאן בדוקטורס: http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-904,m-Doctors,a-Forums.html הרבה בריאות לכל המשפחה :)