רגישות לחלב ומוצריו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

21/08/2008 | 11:51 | מאת: אורטל

היי ליהיא כאשר את מתכונת לרגישות קשה ללקטוז. אם אני אוכלת טיפה קטנה של יוגורט או גבינה ישירות מעשים לי בעיות שינם כאבי בטן ,גזים,ולפעמים בחילות מה עושים במצב כזה ואם ישנו איזשהוא פתרון האם בסויה יכול להיות חלקים של ללקטוז תודה

26/08/2008 | 21:17 | מאת:

היי אורטל, וואו, נשמע כמו רגישות קשה. תנסי מוצרי חלב סויה - אין בהם לקטוז. לגבי הסידן, את צריכה להתייעץ עם דיאטנית. תצטרכי לעקוב אחרי רמת הסידן. מקסימום - יש תוספים. הרבה בריאות