קדושי קהיר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

20/08/2008 | 13:44 | מאת: פאני

שלום לכם קוראים לי אורטל וביום שני עשית בדיקה מימן ללקטוז ונועדה לי שאני רגישה ללקטוז ולמוצרי חלב עצמם איזה מוצרים אני יכולה לאכול כדי להשיג סידן

20/08/2008 | 17:15 | מאת:

היי אורטל, העובדה שאת רגישה ללקטוז לא צריכה להוות בעיה מבחינת הסידן. קודם כל תדעי שיש כדורים שאפשר לקחת עם מוצרי חלב והם מפחיתים את התסמינים (אם הרגישות אינה חמורה אצלך). בכל מקרה, את יכולה לאכול גבינות קשות כמו גבינה צפתית למשל או גבינה צהובה שיש בה הרבה סידן (זהירות עם אחוזי השומן). גם קוטג' פחות מזיק מגבינה רכה רגילה, ויוגורט הוא גם מוצר מומלץ. את יכולה גם להתייעץ עם דיאטנית. הרבה בריאות