בטן גדולה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

19/08/2008 | 14:06 | מאת: ענת

שלום, אני בת 22,בחורה בריאה גבוהה ולא שמנה הבטן שלי מצד שני היא ענקית,אני מתעמלת,לא אוכלת בשר,כרגע ממעטת במוצרי חלב ואנילא מצליחה להבין למה היא כל כך גדולה ואל פרופורציונלית לפני כשנה עשיתי צום של שבוע לניקוי רעלים ובנוסף לזה שהורדתי משקל הבטן שלי ירדה לגמרי אני לא רוצה להפסיק לאכול,בבקשה עזרו לי איך אני נפטרת מהכרס?

20/08/2008 | 17:11 | מאת:

היי ענת, אני מכירה את התופעה, כנראה שיש משהו בתזונה שלך שאת רגישה אליו ומערכת העיכול שלך לא סובלת אותו. קודם כל תורידי מהתפריט סוכר לבן, קמח לבן (גם בלי פסט, ספגטי, אורז) ומוצרי חלב (חוץ מגבינה צהובה או יוגורט) ומוצרי דייאט (כמובן גם משקאות מוגזים) ותשימי לב מה קורה. מניסיוני האישי, כמה שפחות פחמימות בתפריט, ככה הבטן יותר שטוחה. עוד דבר - התנפחות של הבטן היא גם סימפטום של מעי רגיז אז צריך לקחת את זה בחשבון. בכל מקרה, ברוב המקרים שינוים תזונתיים עוזרים מאד. הרבה בריאות