קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

18/08/2008 | 18:26 | מאת: ליאת

לליהיא שלום!! עקב דימום בזמן צואה הגסטרו נתנה לי הפניה לבדיקת קולונוסקופיה דרך פי הטבעת רציתי לדעת אם בזמן מחזור יש אפשרות לעשות את הבדיקה? בגלל שהתור שקבעו לי כנראה שזה ייפול לי על תקופת המחזור שאני אדע אם לבטל או לא... תודה... ליאת

20/08/2008 | 17:12 | מאת:

היי ליאת, מניסיוני, אני מייעצת לך לא לעשות את הבדיקה במחזור, או לפחות, לא בימים "הכבדים". היא מספיק לא נעימה גם ככה, ואין צורך להכביד על העניין. בדרך כלל, עוד כמה ימים לא משנים כלום. בהצלחה והרבה בריאות