EOSINOPHILIC ESOPHAGITIS

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

15/08/2008 | 19:18 | מאת: רונית

שלום, הבן שלי בן 15.5 סובל מ- EOSINOPHILIC ESOPHAGITIS . היצרות של הוושת מלווה בדלקת .לפי הרופאים הושת שלו מצולקת לאורכה . נכון לעכשיו היא מקבל משאף סטריואידים שלא עזר לו במיוחד . בעתיד הקרוב הוא יקבל סטריואידים בכדורים שהבנתי מהרופאים שישפיע לרעה על כל גופו. חיפשנו בספרות הרפואית ומצאנו שיש כדורים לאסמה בשם BUBEFONIDE שמאושרות ע"י חב' התרופות האמריקאית של חב' אסטרזניקה ושלוקחים אותם מילגם עד 2 מילגרם ביום. שאלתנו האם יש בארץ את התרופה הזאת ? ואם כן האם היא בסל התרופות? נודה על תשובתך המהירה

16/08/2008 | 21:50 | מאת:

היי רונית, עד כמה שידוע לי אין תרופה בשם שכתבת. יתכן שהתכוונת ל-budesonide שמשווקת בחו"ל על ידי חברת אסטרה-זנקה. יש גם בארץ: כאן הפרטים: http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=51 הרבה בריאות