שלשולים בלתי פוסקים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

14/08/2008 | 01:02 | מאת: hil

שלום רב, לפני חודש וחצי התחילו לי צריבות חזקות בחלק העליון של הקיבה. בבדיקה נתגלה הליקובקטר פילורי. קיבלתי מהרופא לקחת במשך שבוע שתי אנטיביוטיקות פלוס אומפרדיקס. מייד התחילו לי שלשולים קשים ולאחר ארבעה ימים הרופא אמר להפסיק את המוקסיפן בגלל השילשולים. לאט לאט הסתדרה הקיבה אבל אחרי שלשה שבועות התחיל לי שלשול רציני והוא נמשך כבר שבוע וחצי. הרופא אמר להפסיק ליתר ביטחון את האומפרדקס שהמשכתי לקחת כל הזמן. זה לא עזר. בתרבית צואה לא נמצא כל ממצא. לפני ארבעה חודשים עברתי קולונוסקופיה והכל נמצא תקין. לפני כשנה וחצי עברתי אולטרסואנד קיבה ונמצא תקין. ברצוני לברר מה יכולה להיות סיבת השלשולים החריפים. ירדתי בשבוע זה כ5 ק"ג ואחרי כל מה שאני אוכל אני הולך לשרותים. יצויין שניסיתי stopit וזה עזר ליומיים והשאלה בנוסף האם להמשיך עם תרופה זו. בתודה

15/08/2008 | 12:14 | מאת:

היי לך, אני לא רופאה ובוודאי שלא יכולה להביע דעה האם להמשיך אם התרופה. על פניו, נראה שזו אכן תגובה לתרופות, אבל רק רופא יכול לשנות לך את הטיפול. בכל מקרה, הרבה בריאות