הרניה סרעפתית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

11/08/2008 | 21:06 | מאת: זיוה

ההבחנה: large diaph. hernia מה זה אומר? והאם אני צריכה להתנהג אחרת ולאכול אחרת ומה רצוי לאכול והאם יש טיפול תרופתי? ההמלצה: mild gastritis איזה טיפול זה? אודה למענה.

15/08/2008 | 12:08 | מאת:

היי זיוה, אמנם אני לא רופאה אבל mild gastritis זה לא המלצה או טיפול, זאת אבחנה: דלקת קלה בקיבה. (בנוסף לבקע בסרעפת). להמון אנשים יש את זה וזה לא נורא. הטיפול יהיה כנראה בתרופות סותרות חומצה. ויש להתאים את התזונה - כמה שפחות אלכוהול, לא דברים חריפים או מתובלים מדי, כמה שפחות קפה, וכו'. המלצות תזונתיות בקישור הבא: http://www.gamnon.net/AG-NewHerbal/REMEDIEs/H-Remedies-Heartburn.html הרבה בריאות