מה מותר , מה אסור.?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

03/08/2008 | 12:02 | מאת: מרינה

שלום.. לפני בדיקת קולונוסקופיה (יומיים לפני) מותר לאכול כוסמת? ומה בנוגע לשתיית מרק שיש בו עוף? (בלי לאכול את העוף) אני ממש חוששת מניקוי לא יעיל של המעיים והדבר האחרון שאני רוצה בעולם הוא לעבור את הבדיקה פעם נוספת... תודה

06/08/2008 | 10:15 | מאת:

היי מרינה, במקרה שעדיין לא עברת את הבדיקה, הנה הוראות מפורטות: http://www.hadassah.org.il/NR/rdonlyres/EEC4DF2A-94CD-4020-B428-F5DB374F3BCE/3380/קולוןעםמרוקן2006.pdf יש שם הצעות לתפריט עם פירוט ידידותי. בהצלחה ושיהיו תוצאות טובות

03/10/2009 | 12:43 | מאת: יסמין

היי ליהיא,אני נערה בת 22 ואתמול שוחררתי מבית חולים לאחר שבוע עם חשד של דלקת במעיים, אני עוברת קולונסקפיה עוד 3 שבועות וכרגע אני מטופלת באנטיביוטיקה חריפה וסובלת מבלחילות כל היום ועד שיש לי תאבון רציתי לדעת מה בדיוק מותר ואסור לי... ממש אשמח לעזרה תודה יסמין